I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Monday, 27 June 2011

~Jangan salah orang lain~

Mama tetiba teringat 1 peristiwa terjadi 2 hari lepas......masa mama tgah kusyuk tgok hindustan..
Anak dara mama msj2..... mama tau sekarang dia kerap mesej abah dia ( x hubby mama).
( pada yg tatau tu nnt tau lah yea ttg mama).. Mama x kisah sebenarnya sbb mama tak mo pisahkan kasihsayang anak ngan bapa... tapiiiiiii...

bila mama baca mesej2 dr pihak sana..... eh..eh...... ko ni x puas ati kew!!!....
ermmmmmm.. mama dah bg peluang utk dia bina hubungan yg baik ngan family mama tapiii... msj2 dia banyak ayat2 yg memburukkan mama..... kalo ayat tu thru kat mama ok fine.. ni bg anak dara tu baca... apa hal ko beb!!!!

Sori yea pada yg x suke baca entry ni, bukan mama nak buruk2kan sesapa cuma mama nak kalo boleh pasangan yg berpisah tu....(bercerai hidup mksd mama) jgnlah bina tembok yg tinggi sebab sian anak2. pastu jgn pentingkan diri sendiri. itu jew....

nota jari jemari : entry lepas geram pun ya nie.... ehehhehe

2 insan yang comel:

Mama Gee said...

mama ieqa...tulisan yg biru tu terlalu kecik sampai ai yg rabun ni takleh nk baca...heheee

zuhaiza's cheese tart said...

alamak mama...tak boleh nak baca la..tulisan haluih sgt...nak bz body tak bleh la plak...hehehhe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...