I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Sunday, 4 November 2012

Cuci sawang....



لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl




Salam bahagia uols...... 
Dah bersawang blog mama ni...... Labah2 ni kan kalo tggal kejap jew mesti siap buat sawang.. ehhehe
erkk kejap ke mama tinggal blog ni??? rasanya dah berbulan bintang  dah kan....
Nasib la blog oii dapat tuan pemalas trahap gaban cirit nak update.... 

Hari ni baru dapat sedikit semangat nak menaip.... baru dapat mimpi semalam yg blog mama ni nak majuk kalo mama x update... ehehhee...
sO paksarelakan diri lah menaip.....padahal memang rindu sangat kot nak mencurahkan isi hati mama kat sini,,,, tapi apakan daya... keMALASan itu melebihi segalanya......

okay nampaknya lepas ni banyak la entry lama2 mengambil tempat di ruang2 n rongga kosong kat blog yang memang kosong <najwalatif>......

okay mama out dulu... nnt insyaallah akan ada entry lama2 yg akan menyusul......
tatatititutu..............

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...