I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Sunday, 13 January 2013


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَات



Salam bahagia uols......

dah lama sgt kot mama x jengah blog mama ni... tiada kesempatan dan tuntutan hidup yang memerlukan mama memberi sepenuh tumpuan membuatkan mama tak terdaya untuk mencoret di blog kesayangan mama ini..... rindu???? sgt2 rindu sebenarnya... tapi apa lahh daya kan.... byk perkara ingin mama luahkan di sini.. tp insyaallah jika ada kesempatan akan mama usahakan utk mencoret.,.....
sekian dulu utk kali ini.....

Sunday, 4 November 2012

Cuci sawang....



لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl




Salam bahagia uols...... 
Dah bersawang blog mama ni...... Labah2 ni kan kalo tggal kejap jew mesti siap buat sawang.. ehhehe
erkk kejap ke mama tinggal blog ni??? rasanya dah berbulan bintang  dah kan....
Nasib la blog oii dapat tuan pemalas trahap gaban cirit nak update.... 

Hari ni baru dapat sedikit semangat nak menaip.... baru dapat mimpi semalam yg blog mama ni nak majuk kalo mama x update... ehehhee...
sO paksarelakan diri lah menaip.....padahal memang rindu sangat kot nak mencurahkan isi hati mama kat sini,,,, tapi apakan daya... keMALASan itu melebihi segalanya......

okay nampaknya lepas ni banyak la entry lama2 mengambil tempat di ruang2 n rongga kosong kat blog yang memang kosong <najwalatif>......

okay mama out dulu... nnt insyaallah akan ada entry lama2 yg akan menyusul......
tatatititutu..............

Tuesday, 11 September 2012

WW sept




لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl










Sunday, 9 September 2012

Manissss jew kan......

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

Salam bahagia uolss....
Adess.. hari ni mama telah diserang 1 penyakit yg paling merbahaya di abad ini....

Penyakit malas der.....
pastu bila kelebek punya kelebek kat gugle nun... jmpa lak benda sedap2 ni... uwaaa cam nak nanes taw.... teringin ja nak mamam benda manis2 ni..... (ko ni mmg kakimakanlamamaoii )

cer korang tgok.... mau la mama x terlioo...
sedap oooo
ini plak kuih peberet mama.... rasa cam nak balik buat pastu makan puas2 jaa...
nanti laaa share ngan anak dara mama..... leh pakat2 buat, pakat2 mamam kennn.... 
pastu sama2 membina badan... ehehhehee...



Apapun...... 
adakah korang mcm ni hari ni...





atau mcm ni.... tersipu2....

ataupon mcm ni......



apapun.. semoga hari kalian bersinar indah......


MOOD X DEW..... KENA TGGU GAJI BARU MOOD MAI BALIK AHAHAHA

Monday, 3 September 2012

Bila kita suka pertikaikan.........

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl


Salam bahagia uols...
Uolss msh dlm mood raye kew??? ehehhe apapun mood kembali keje tu kena " mestiii marii!!!!"
ehhee

mama terjumpa gambar ni kt FB td... rasa mcm ermmm sesuai jew utk trs mama simpan kt blog ni utk tatapan mama slps ni.. supaya mama akan sentiasa menasihati diri mama supaya jgn selalu pertikaikan apa yg org buat!!!..

ok uols pon leh la tgok n pikiaq...




NAK SELALU MENJADI MANUSIA YG REDHA...

Wednesday, 29 August 2012

bekpes yang meletop.....


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl


Salam bahagia uols....
Mama senang hati pagi ni... wahhhh sebabnya???

perut dah kenyang... hati pon sonang laa kenn...
ahaksss..
Kata kak mama " untungnya makan pree tetiap hari"
hah dah naseb badan kan... syukurr ya Allah...
hik2 menu pree pagi ni mmg kedebammbomm pada mama laa..

cer tengok kalo x cayaa...


"ROTI BELANTIK SINGLE"

ahahhaaa uols ado???? roti nya, kuahnya.. memang menepati anak tekak mama...


see...... tetiba rasa nak makan charkoteaw lak..... yummy......


ALHAMDULILLAH MAMA MASIH ADA KAWAN2 YANG SANGAT BAIK HATI

Tuesday, 28 August 2012

Cerita Raya....

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

Salam bahagia... 
Mama harap uols semua sihat2 jew selepas cuti Raya untuk tahun ni...
Semoga kita semua akan bertemu lagi dengan Ramadhan dan Syawal untuk tahun akan datang.. insyaallah..

Mama seronok baca cerita raya kawan2 blog yang lain... meriah ja kan...

pastu terus mengidam nak buat cerita raya mama... walupun haremm x syiokkk... ahahhaa
tapi itu laaa adeakukesahh..... nak jugak buat n3 pasai raya...

so.. harap korang x muntoh ijo lah yea tgok gambaq raya mama ni...

gambar2 raya adalah sekali harung...
mama cuma bercuti di hari raya pertama dan kedua sahaja.. Raya 1st kat sebelah family mama, & Raya 
ke  -2 adalah sebelah family cik abang.....


bersama chenta hati mama.... 

 bersama buah hati mama....


bersama MIL dan iparduai mama 

 bersama family sebelah mama... dah besar2 anak2 dara tu...

kerja 2 org budak yg tatau nak snap gambaq kat mana...
thn2 sebelum ni kami adalah ramai... tp thn ni slps wani kawen n beraya ngan Family mertua,
Norma lak lam pantang huhuuhuhu tggl laa kami...

Tiga  4 dara pingitan.......... 
muahahhaaa yg baju ijo tu perasan jew hokay!!!!

bersama sepupu sepapat mama....


menu wajib ayaq tangan mak mama... ketupat pulut... 

 dan laksaaaaaaaaa!!!!!!


ni mee kuah sepupu mama...
sedap hokay!!!!

okay itu jew... Rya ke 3 mama dah melepak kat pejabat.... ehehhee

SLPS 4 TAHUN KAWEN... TAHUN PERTAMA BERAYA X DAPAT BUNGA....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...