I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Sunday, 31 July 2011

Ashraff Meninggal Dunia

Salam bahagia... salam menyambut ketibaan Ramadhan buat semua...

Mama cuma nak kongsi cerita..... Pagi tadi masa mama tgah sibuk siapkan anak dara mama utk ke sekolah, tiba2, anak dara mama bagitau yg Ashraff dah meninggak dunia... erk... mama heran gak awai tu... sapa Ashraff???? pastu anak dara mama kata yg pompuan cantik nama lelaki tu la....
ermmmmm hebat betoi anak dara mama ni.. mcm org tua.... ehehhehe

pada yg mmg x kenal sapa Ashraf Hafiz ni lah org nya....
( yang muda tu)

Al - Fatihah buat Allahyarham Ashraff Hafiz......


Lelaki pertama di Malaysia yang memohon untuk pertukaran jantina melalui mahkamah ini didapati telah meninggal dunia jam 5 pagi tadi akibat sakit jantung dan tekanan darah rendah atau nama lainnya unstable angina with cardiogenic shock.
Sebelum ini, Ashraf Hafiz telah memohon melalui mahkamah untuk bertukar jantina dan nama kepada Aleesha Farhana namun telah ditolak oleh mahkamah. Difahamkan juga dia mengalami kemurungan sejak permohonannya ditolak itu antara salah satu punca dia meninggal dunia.

Maklumat ini adalah dari sini 

kredit to MEDIAMALAYA


Mama tertarik dengan komen kat berita harian online

Mama sekadar ingin berkongsi...... 
semoga kita sentiasa ceria2 kan diri utk menempuh bulan penuh barakah ini....
Wallahualam......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...