I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Monday, 11 July 2011

~ Jom ke Langkawi..~

Salam uolss.... 
Jom p Langkawi!!!.... ahahaaaa oleh kerana mama adalah sangat teruja ngan percutian hakak seorang ni 
Puan Azmah maka mama pun buat keputusan untuk ke berhanimun ke Langkawiii....

Wahhhhhh!!! Mama ni berangan di siang hariii..... muahahhaa
mana lah mama nak cekau wet nak p hanimun bagai...... bak kata cik hubby.... kita ni kaih pagi makan pagi ja ni!! ehehehheee okay bang... adindamu masih di alam realiti.... cewahhhhh

Mama kan orang Kedah, kalo kata tak pernah sampai Pulau Langkawi tu tipu lah kot kan...  Dah banyak kali sebenarnya mama p Langkawi ( cer tgok kat sini ) link ni ke blog lama mama yea..... 

dan esok Insyaallah mama akan ke sana lagi untuk 3 hari.... bukan hanimun arrr!!! tapi berkursus hokay!!!
Sebenarnya walaupun dah banyak kaliii mama ke sana tapi ada lagi hajat mama yg belum tercapai...
tau aper??? meh nak citer...


Sebenarnya inilah hajat mama... nak sangat mama bergambar kat sini sebenarnya...
huhuhuuu agak2 bila lah kan mama boleh bgambar kat sini....
Selalu kalo ke sana, dari jeti terussss ke otel, pastu dr otel terusss ke jeti.. huhuhuhu sgt2 xsuke!

NAK CER PUJUK BOSS SEWA KETE RONDA LANGKAWI ESOK TIME FREE..
aci x?  aci x???? x kira nak bodek gak!!! 

note : tgah frust sbb x leh join geng opis ke Hatyai hari nie.... tsk, tsk!!!!

MAMA AKAN BERCUTI DARI BERONLINE SELAMA 5 HARI...

2 insan yang comel:

syariza09 said...

lamanya kursus..bawa balik helang tu skali lah yaa

**hamboi2,,,ada Puan Azmah pula kt situ yaa =)..n3 langkawipn azmah pon x abis2 lg ni

mama ieqa said...

ahahhahaaaa alah kak 3 hari jerk kat Langkawi tapi ada smbungannya di tempat lain plak lps nie.. ehehhehee

*** solii maa pinjam nama... ahahhahhaaa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...