I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Tuesday, 19 July 2011

~Langkawiiii & Impian yang tercapai.....~

Ingat lagi x entry mama pasal Langkawi????? alah yang mggu lepas punya tu... kalo lupa klik sini..  
pasai hajat mama bila ke Langkawi tu kan.... ehehee
Al kisahnya.... masa lam feri tu mama dah plan nak sewa keta..... nak sharing ngan geng2 mama..
Derang pon lajuuu jer ngaku.. ahahhahaaa.
Tup..tup... sampai jerk kat Langkawi.... Boss kami... Mr. T dah sewakan Innova.... fuyooooo!!!!!
Masa lam keta otw ke IPP, mama dah cer bodek2 boss.... lastly, Mr T kata : okay, ptg ni uol soping puas2, ambik keta n ronda...!!!!
taraaaaa.. org mengantuk do sorongkan bantal........ 
Mama n the geng tak lepaskan peluang nie....
Pas check in laju2....
terus laju2 kami masuk keta....
ahahahhaa mencari destinasi idaman...
mula kitorang p Nusantara... 
tempat jual ayaq gamat, mnyak gamat  n tettttt gamat segala.... ahahhaha
Destinasi ke 2 ialah Beras Terbakar.....Padang Matsirat...
Tapi mood mama petang itu adalah sgt teruk.....
apa pun, walopon sakit bgambaq adalah wajib dowh!!!
so meh lew ushar2 gambar gediks santai we ols.....

jangan muntah pink yea.....



taraaaa akhirnya ada jugak gambaq mama ngan burung lang nie...


mama teruja sangat waktu pestime nampak burung lang ni dr dekat tau!!!

taraaaaa.... bila mak budak join anak2 dara.... ahahhaa

layanzz lagiiii

beli kain batik dik... kak juai murah2 ja nih.... ehehhee

bersantai kat Beras Terbakar...



Gambar kami berempat di ambil oleh Amir Khan... x cayee????
Ni hah Amir Khan n Family...... ( bkn amir khan pelakon tu yea kwn2)... ehehhe


Ni adik2 mama yang semangat kemerahan hari tu... semangat waja, iswara gituu...

comeyyy jerk aweks 2 ni kan...

bersantai ambik angin laut der!!!!
esok ada laagi sambungan.. nanti tau!!!! ahakssss

2 insan yang comel:

Mama Gee said...

Jelesss lah dpt amek gambar dgn kepala helang dan Amirrr khaann!!!! isk2....heeeeee

mama ieqa said...

kak cyunk- ahahhaaa tu larrrr dah terlebih dr impian lak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...