I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Tuesday, 31 July 2012

Meeting kat Chalet Terapung....

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

Salam uols....
Salam Ramadhan yang ke 11 yea hari ni...
Tahun ni mama malasss sangat nak sanp gambaq menu utk berbuka..
kalo tahun lepas tiap2 hr mesti ada menu best2 kat blog... tahun ni 0....
apapun mama nak jugak share xtiviti mama sblm puasa hr tu...
kan ada mama bgtau mama kena outstation ke Chalet Terapung Segantang Garam kan... 
so jom uols layan gambar2 mama time kat sana...... Jamu mata x batal posa kan..kan... ahhahaa



 ok ni kt pintu masuk utama Chalet..


 nampak tenang sangat kat sini....



 posing dulu walopon gayat!!!!!


 jejaka2 malaya tgah berbincang isu2 hangit.... ehehhee

 nak jugek tumpang menyibuk...

 Kak CT yang sangat baik hati.... ehehhee + buah2an yg  bukan rezeki dia...

tengah meeting.... ( 1st meeting utk 3 hari berkenaan ) 


 makanan kat sini mama bg 99% dia punya sedap...
kalah otel 4 bintang uols...

 org tgh bz.. mama ngan kak2 mengulorrr 
makan buah dokong ngan manggis...


 makan tengahari yg sedap......
 tgok..... sume pinggan full ok.. ahahhaa

 ahahaa layan lunch sambil di alun ombak kecil... fening wehhhh!!!!


 ok time layan mabuk laut... kah2.... 
berbot lah kita pusing2 ataih ayaq..


 malam BBQ bersama bos2 dr KL

 jejaka2 tgh layan lauk.... bukan makan nasi pong!!!

 tukang2 masak yg berjasa malam tu..... erk.. betul ke ni????

@
@
@
@

opsss ni yang sebetul nya tukang2 masak malam tu...
yg kat atas tu tukang menyibuk hokay!!!

 ni bos2 yang sangat gumbira malam tu..

tengokkkkk..... ikan besoo oooo....

okay itu ja yg mama nak tunjuk....
apapun tetap best walau lps balik seminggu br hilang fening!!!!! 

2 insan yang comel:

Mama Gee said...

memang terasa teroleng2 eh al..akak ingatkan al main2 je, ingatkan tiang2 tu sampai dasar so takdelah dia gerak2...kalo akak mmg mabuk lah kot..

mama ieqa said...

@Mama Gee dia guna tong kak utk terapungkan chalet2 tu.. bila ada alun kuat memang pening hokay

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...