I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Thursday, 5 July 2012

Selamat Pengantin Baru...

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

Salam uols.... 
Lama bebenor mama rasa mama x menaip kan.. bz lew sesangat mama nih..... adess..
Mama ni bila byk keja terlampau mama mesti terpaksa korbankan kejap keja yg mana2 boleh di abaikan kejap.. ehhehe so, blog kesayangan ni lah mangsa nya...

okay sekarang walaupun masih sibuk tapi mama tetap nk ambik kesempatan nak update sedaya mama... 

untuk n3 1st bulan Julai ni mama nak postkan gambar2 perkahwinan anak buah mama... majlisnya pada 1 & 2 Jun yang lalu... dah sebulan lah kan... tapi xpa... mama nak jugak post... ehehhee ( adaakukesah)

okay layan la gambar yg x seberapa ni ya..




 Di akad nikah oleh Abang Ipar mama ( Bapa Mertua Pengantin Lelaki)




 tengah di khutbahnikah oleh tok imam yg sgt baik...

 wahh dapat cincin lagi...



katering yg best.. 

 dengan mak sedara yg kemetot... adessss...
( baka derang ni suma tinggi2 tau)


tetiba jd pengapit bidan terjun...... janji ado...

ni kat Kepala Batas, Aloq Staq.. bertandang ke Rumah Pengantin Lelaki

hah ni sebenarnya pengapit yg bertauliah.... 

apapun Alhamdulillah... majlis berjalan dengan lancar...
outdoor photography di buat kat Mengkuang Dam.... best oooo.. sesapa nak kawen n dok tercari2 destinasi utk outdoor p la kat sana untuk org2 Penang dan sewaktu dengannya



SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT HAZWANI & FAHMI...
SEMOGA KALIAN AKAN KEKAL BAHAGIA HINGGA AKHIR HAYAT...

1 insan yang comel:

Mama Gee said...

Yang dh kahwin ni pun kalo nk buat fotoshoot kt ctu bleh tak? heheee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...