I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Monday, 16 July 2012

Cuci sawang, cuci mata, cuci minda....

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

Salam bahagia uols....
Mama sekarang dah macam sekot kan???
ahahhaa kejap ado.. kejap non ado...
Apo nak buek sibuknya ngalahkan menteri ko!!! opss menteri laa sangat kan...

Betul, mama sekarang sibuk keje, sibuk uruskan cik abang mama yg tengah demam campak...
tapi dah semakin baik kesihatannya...
so, hari ni mama curik2 gak ambik peluang update blog yg semakin usang nih...
ehehhehe ( mcm la blog mama ni pemes kan...)
hahahhaa xpa2 sekali sekali perasan femes pa salahkan....

Mama update ni semata2 nak bagitau mama sangat sibuk.. ahahhaa
banyak benda nk post, tapi last2 dok kat draf ja..

ok hari ni mama kena outstation lagik... Sabtu ( OT ), Ahad ( meeting )
Isnin sampai Rabu petang, pastu malam tu mama ada dinner lak ngan member2 opis mama...
haishhh.. muka anak dara mama pon mama x sempat nak belek ag nih..

ok mama nak p Meeting kat sini...



hah korang kat mana ni???

ok ni Chalet Terapung Teluk Segantang Garam, Sungai Merbuk, Sungai Petani, Kedah...
milik PPK Sungai Petani...

mama pernah ke sini 2 3 tahun lps kalo x silap mama... memang best.. chalet dalam ayaq gitu...
tapi sekarang dah banyak perubahan kot... tengok la nanti mama snap gambo sendiri k.. ni mama cilok dr blog PPK jew....

okay uolss... mama nak siapkan sikit lagi keje sebelum mama bertolak ke tempat yg menarik nih...


TINGGAL CIK ABANG 4 HARI.... DOK BEBAIK YA LALINK...CIK ABANG CUTI, MAMA KEJE, MAMA KEJE, DIA KEJE.... 

3 insan yang comel:

damha said...

slmt mencuci sawang..mata n minda al....semoga semuanya berjalan dgn baik...selamat bercuti sambil meeting kat sg merbuk tu sesambil dengar bunyian burung merbuk yg merdu...he333

Mama Gee said...

ntah2 muka anak dara t7umbuh jerawat sebutir pun al x pasannnn...hehe

mama ieqa said...

@Mama Gee ahahhaa memang la kak.. x sempat langsung nak membelek..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...