I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Saturday, 21 April 2012

Idaman kalbu ku............

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl


Salam uols... 
Mood mama 2 3 hari ni asyik la nampak n terbayang2 keta2 idaman ni kat biji mata hitamku...
ahahhahahaa.... hati bagai di garu2 jew untuk merasa nikmat memandu keta idaman nih...
ada sesapa yg ada keta ni nk bg mama finjam x??? ahahhaha ( mimpilakodisianghari)

uolsss shantek x myvi SE 1.5 ni???? kaler kuning tuuuu...kalau laaaa mama ada wet sekarang gak mama nk p beli.. ahaksss tgah bayangkan mama ada wet ratusan n jutaan rupiah.. opsss rupiah lakkk.. jom la layan mama berangan uols.....hik2...


okay meh layan spesifikasi keta ni :

Myvi SE 1.5 dan Myvi Extreme 1.5 telah rasminya dilancarkan pada, 15 September 2011. Kedua-dua keluaran terbaru perodua ini menggunakan tagline “Lagi Power, Lagi Best“, dengan enjin berkapasiti 1.5L. Berikut adalah gambar, spesifikasi dan harga Myvi SE 1.5 dan Myvi Extreme 1.5:

Terdapat tiga versi ditawarkan untuk SE, iaitu manual, automatik dan multimedia.  Perbezaan Myvi SE Multimedia berbanding versi SE manual dan auto ialah bahagian interiornya yang dilengkapi dengan sistem multimedia navigasi skrin sesentuh, sama seperti yang ditawarkan pada varian Extreme. Versi SE Multimedia pula ekslusif didatangkan bersama kotak gear automatik sahaja.
SPESIFIKASI  MYVI SE 1.5 &  MYVI EXTREME 1.5
Enjin 1.5 liter DOHC dan 16V DVVT
Kuasa maksimum 102bhp@6,000rpm
 Tork maksimum 36Nm@4,000rpm
Pecutan dari 0-100 km/j boleh dilakukan dalam tempoh di bawah 10 saat, berbanding varian 1.3 pada catatan 12.5 saat.
 WARNA MYVI SE 1.5
 Kuning (Solid Majestic Yellow) – warna terbaru
Putih (Solid Ivory White)
Hitam (Metallic Ebony Black)
Ungu (Metallic Mystical Purple)
Ungu (Metallic Purple).

WARNA MYVI EXTREME 1.5
 Kuning (Solid Majestic Yellow) – warna terbaru
Putih (Solid Ivory White)
Hitam (Metallic Ebony Black)
HARGA MYVI SE 1.5
  • Perodua Myvi SE 1.5 Manual (Solid) – RM50,900.00
  • Perodua Myvi SE 1.5 Manual (Metalik) – RM51,400.00
  • Perodua Myvi SE 1.5 Automatik (Solid) – RM53,900.00
  • Perodua Myvi SE 1.5 Automatik (Metalik) – RM54,400.00
  • Perodua Myvi SE 1.5 Multimedia (Automatik) (Solid) – RM56,000.00
  • Perodua Myvi SE 1.5 Multimedia (Automatik) (Metalik) – RM56,500.00
HARGA MYVI EXTREME 1.5
  • Perodua Myvi Extreme 1.5 Manual (Solid) – RM58,200.00
  • Perodua Myvi Extreme 1.5 Manual (Metalik) – RM58,700.00
  • Perodua Myvi Extreme 1.5 Automatik (Solid) – RM61,200.00
  • Perodua Myvi Extreme 1.5 Automatik (Metalik) – RM61,700.00

sumber adalah : syaisya.com & Arena kereta 


Rezeki mama dengan Myvi SE 1.5 ni belum ada walopon prnh masuk meminang.. tapi lamaran di tolak oleh BAPAK TIRI sbb gaji ciput... ekkekekee

INSYAALLAH KALO ADA JODOH ADA LAH NANTI KAN

3 insan yang comel:

Salmiza said...

insyAllah...satu hari nt dpt la tu...:)

damha said...

moga berjaya memiliki keta idaman nie...jika ada rezeki yg lebih....

Mama Gee said...

nak jugak laaaaaa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...