I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Tuesday, 24 April 2012

Choral Speaking.....

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl


Salam uolss... hari ni uols sihat???
( sambil feeling2 ramai la sgt yg baca  blog mama ni ahakss)

kemarin mama lari dr opis jap.... ehehhee lari yg berizin k...
Mama kena menghadiri 1 acara yg wajib mama hadir.... sebab mama dah berjanji n buat appoiment awai seminggu.. maka nya harus n wajib la mama menghadirkan diri kan....

Majlis apa tu bunyik cam penting sesangat la pulak kan.... ahahhaaaa

okay sebenarnya mama dah janji ngan anak dara mama untuk dtg tengok kumpulan Choral Speaking SK Nami msuk bertanding kat SK Naka...
so walaupun mama ada hal pd pkl 2 tu.. mama tatap tunggu sampai anak dara mama hbs buat persembahan... Tahniah sebab persembahan dr 7 buah sekolah daerah padang terap ni sangat best!!!!!!!

so xmo taip byk2 layanzz gambaq udah la yeaaaa

segak2 bebudak nih...




group anak mama 

tgah berdebo2 bebudak nih
cakss!!!!! ni lah anak dara mama..... dah beso ko dik!!!

best sangat dorang ni


Sekolah anak mama dpt No berapa pon tatau sebab habis ja persembahan mama trs ca alip but balik pejabat.. ehhehehee tapi memang best sangat!!!

4 insan yang comel:

LYAfrina said...

wahhh..btul2 mgimbau mori wktu sekolah dulu bla tgk pic ni

Hanis Azla said...

seronokkan tgk semangat dan kesungguhan mereka waktu buat persembahan tu.. anak akak pun beberapa hari ni dok hafal skrip utk choral speaking..

Salam kenal yer.. thanks sudi singgah ke blog akak.. terima kasih juga kerana membaca dan menyukai novel TFT.. akak sangat menghargainya..:))

mama ieqa said...

@LYAfrina
ya betul... hr tu terus rasa ehh bestnyaa dunia sekolah duluuuu ahahhaha

mama ieqa said...

@Hanis Azla sissss.. tq yaaa.. sangat teruja leh kenal2 sis... novel sis sangat best!!!!!!!!!!!!... owh anak sis pon masuk choral speaking juga yaa.. semoga sukses yaa..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...