I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Thursday, 5 April 2012

Bodek itu Ikhlas atau takut??????????????????

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl
 Salam bahagia uolss....
okay dah banyak hari mama tak jengah blog mama ni...
So tetiba hari ni bila terjah jew mama kasik tajuk panas sikit.....
saja mama nak luahkan sesuatu... tapi bukan merujuk kepada sesiapa atau untuk sesapa.... sekadar nak luahkan apa yang terbuku n terbeku di jiwa...

"kalau bos cakap gajah itu ada tanduk..yes bos betul tu..walau hakikatnya gajah ada gading sekali pun..ermm.."

ini ayat mama copy dari status adik mama.... 
okay ini bukan ada kena mengena ngan mama cuma ia sekadar renungan..

Mama suka menjadi pemerhati.... menjadi pembangkang bila ada yg x kena... Mama sedar mungkin ramai yg x suka ngan sikap mama yg sangat suka berterus terang...
ok itu adalah mama dan diri mama sendiri.. mama bukan jenis YESS BOSS!!!!! kalo boss nak marah, itu hak boss... tapi mama sangat sedih sesaja galaknak sedih bagai   bila ada yang suka mengampu boss..
entahlah saja nak tonjolkan diri atau kipas boss atas sebab tertentu... hanya jauhari mengenal manikam...
opsss bukan mama jeles atau apa... mama xdak masalah langsung sbb kalo kuat mana pon ko ampu boss mama tetap dpt gaji...ehehheeee cuma yang sedihnya bila ko ampu boss guna hasil usaha kawan2 yang bertungkus lumus buat..... tetiba boss puji ko kan.. erkkk lembu punya susu, sapi dapat nama der!!!!!!!!!
orang bawahankulikang  mcm kami tak kisah kalo boss x puji tapi bila hasil usaha kami yang kami buat, ko yg di iktiraf wahhh memang berbulu kowt....

uols, jangan salah anggap ya... mama tetap menjaga ikatan persahabatan.. sebab tu mama x mampu nak luahkan secara terang2 ngan kawan2... so blog ni lah tempat mama luahkan.. kalo yg x suka nk baca uols jgn baca ya... ehhehee


BUKAN SUSAH SANGAT BERDAA DI BAWAH, DAN BUKAN SENANG UNTUK TERUS DI ATAS, MUNGKIN PERLU UNTUK TERUS MEMBODEK.... PEACE!!!




2 insan yang comel:

ariana said...

asmkm.
Akak setuju..Boss x semestinya betul..tp kalau nk tegur pun pandai2 lah..silap haribulan kang..hihi

mama ieqa said...

ahahahhaaaaa.. yea kak... beringat jgak laaa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...