I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Wednesday, 25 April 2012

Eheheh teruja kejap!!!!

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

Salam uolss....
Jom dengaq mama nak berleteaq apa lak hari ni... ehhehehe
Dah banyak tahun mama berblog sebenarnyaa... dari 2009... kalo x silap ngan blog pertama mama

pastu bila ada masalah xleh buka blog nak hapdet mama buat lak blog kedua mama ni

BICARA BUDAK KAMPUNG..

walaupun dah lama mama berblog.. tapi mama ni kalo orng ckp pasai manusia femes2 kat dnia blog ni... mama cam.. eerrkk ya ka??? ish femes noh depa...
mcm baru2 ni mama bw punya bw mama jumpa ngan blog YUYU ZULAIKHA.... wahhh si manis tu...sgt kiut... bila jmpa blog yuyu banyak lagi la mama terjah blog2 yg best2.... terujaa jew...
tapi mama yg suka membaca sangat suka bila boleh belek2 kat blog yg best2...

Kemarin, mama terjumpa blog HANIS AZLA... wahh penulis novel TAKDIR FITRAH TERINDAH....
novel ni antara koleksi novel kesukaan n kesayangan mama tau.... ikhlas la mama tulis... mama sgt teruja leh kenal2 ngan penulis2 hebat ini..... tq kak HANIS yang sudi follow blog mama yang naif ini....


dan TQ jugak buat semua yg sudi follow n baca entry2 kat blog mama ni ya...

Mama ni hanya seorang penulis blog yang baru nak belajar meniarap kot.... 
tapi dunia blog ni sebenarnya boleh merapatkan silaturrahim antara insan2 di dunia ini....
Yang baik kita jadikan teladan.... yang cacat jangan kita abaikan, yang buruk jadikan sempadan, yang cantik jadikan tauladan.....


10 insan yang comel:

Mama Gee said...

dah beli yaa novel tu?

hyazz said...

teruja jugak kita...hehehe..terus friend jugak..
selamat kenal

mama ieqa said...

@Mama Gee dah beli bulan bila ntah kak.. tp novel tu memang best sangat taw.... huhuhuu kalo baca tp x nanges.. huhuhuu nmpak sgt x dak perasaan ahahhaha

mama ieqa said...

@hyazz sis.... teruja kenal sis... tq ya follow mama....

Mama Gee said...

@mama ieqaalamak..akak mmg jarang sgt nangis kalo baca buku lee...tgk tv ya..mudah je nangiss...hehe

mama ieqa said...

@Mama Gee tapi kan kak.. novel ni fuhh betul meruntun hati untuk menitiskan air mata tau

damha said...

takdir fitrah terindah....
ada kisah disebalik kisah....
ada cerita disebalik cerita...
ada kenangan tersentuh hati...
ada memory menusuk kalbu...
namun apakan daya...
takdir telah menentukan segalanya...
semuanya menjadi kenangan yg terindah...
tersimpan didasar lubuk jiwa.....

he3333
cetusan hati....damha

Aleyn said...

Salam kenal....thanks sebab sudi terjah blog saya

mama ieqa said...

@damha

ahahhaa bersajak lak yea.... nnt kita sajak ag kat fb ya bro..

mama ieqa said...

@Aleyn

tq gak sebab sudi jengah blog mama ni...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...