I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Wednesday, 19 October 2011

~minggu yang sangat sibuk~

Salam uols...
Mama dalam perjalanan nak ke Bukit HItam ni.... sesambil layan blog.. sebab ni baru mama ada masa nak update blog.. lagipon idea tgah full lam pala nie....
Mama lam keta opis... Hari ni saja mama punya agenda yg sangat padat... kalo ikut letih memang letih hokay.. tapi inikan tanggungjawab... redahkan juaa...

Mama keluar seawal jam 7 pagi tadi ke HQ, menyelesaikan urusan di sana, sesambil mengiringi kwn2 pejabat untuk sesi temuduga kenaikan pangkat...

Kemudian bergegas pulak ke Hospital Sultanah Bahiyah untuk menguruskan buruh yang kat ICU...
untuk di hantarkan balik ke Thailand....
So sekarang baru selesai urusan di spital n mama baru otw nak ke BKH untuk mengiringi pesakit tu...
( cehh ayat mcm mama ni nurse plak kan.. )

okaylah uolss.... sebab mama nak rehat jap....

2 insan yang comel:

syariza09 said...

hamboi....sibuknya dia, mengalahkan datin rosmah...kikikiki

mama ieqa said...

wakakakkakaa tau x pa kak.....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...