I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Monday, 24 October 2011

Basikal Untuk Di jual..........

Salam uols....

Mama menjengah kembali di dunia blog mama ni....
mencari modal untuk menghapdet sebenarnya....
Selepas berlaku ribut taufan lam diri mama, mama kembali mengemaskan diri mama.. ehehhehee
ayat.... ntah hape2 kan..

ok2 berbalik pada tajuk di atas,,,,ceh skema la plak kan...

ni hah mama dgn niat tulus ikhlas nak membantu anak sedara mama yang tgah bersemangat waja utk berbisnes...

dia jual basikal sebenarnya.. harga memang da best.. murah sangat2 mama rasa...
kalo yg tggal area Jitra, Alor Setar, Kuala Nerangf n sekitarnya kalo berminat leh la terjah2 tgok...

ni antara gambar2 beskal yg dia jual








ok ni hanya sebahagian saja....
banyak lagi kat galeri dia...

Mama dah belikan untuk anak dara mama sebuah mountain bike... yg utk kanak2 umo 10 thn ke bawah...
baru RM200... itupun leh lego2 lagik.... cer try...

mama lupa nak upload gmbar beskal anak dara mama tu.....

harga memang menakjubkan!!!! ehehhe x rugi kalo anda mencuba....

kalo nak tau lbh lanjut kontek mama melalui email : pyersyaya@ymail.com @ kat FB mama....

0 insan yang comel:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...