I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Wednesday, 9 May 2012

The Regency Jerai Hill, Gunung Jerai, Kedah

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

Salam bahagia uols.... 
Dah berminggu rasa nya mama x update blog mama ni kan... Banyak citer gak nak kongsi kat sini... so hari ni mama ada byk masa terluang jd tnpa membazirkan masa mama nk jamu mata uols ngan gmbaq2 yg best pada mata mama laa.. ehehhehe(adaakukesah)

Mama dapat tugasan baru dr bigboss utk survey tmpat kursus.. waahhh peluang beb... Maka, Khamis minggu lepas mama & bos2 mama ke The Regency Jerai Hill, Gunung Jerai, Kedah..
Wallawehhh time mama otw naik gunung tu... ujan adalah lebat hokay... memang berdebo gilo ati ni.... 
Mujur laaa semua nya selamat... Bila sampai ja kat atas nun... Subhanallah.... 
Sesuatu keindahan yg penuh keajaiban terbentang di depan mata....

So.. jom uolss layan gambaq2 mama kat sana... jom...


Kabus yg tebal... time ni msh ujan..


Ni mcm lobi tu la.... ehehhe


ini Eksekutif Room kalo x silap mama.... nnt mama tunjukkan keadaan dalam bilik..





Ni baacan Celcius utk cuaca tengahari tu..


Orkid hutan yg sangat2 cantik

Sejuk mata memandang kan..


tempat lepak paling nyaman,,,



Dewan yang sangat besar..


Pemandangan dari luar jendela gambar di atas..



Bilik Mesyuarat yang sangat selesa n luas....

dan

*
*
*
*
*

Inilah Sales Manager yang sangat baik, peramah bersama tuan tanah kedaung yg comey....
 ( sila muntah fink... ) ahahhahaa

Sesapa yang berminat nak naik gunung untuk tenangkan fikiran... 
boleh contact Cik Aishah Shaari 
or
Email : aishahtheregency@yahoo.com

gambar adalah hasil sumber kamera kesayangan mama tanpa di edit... ahahhahahaa
( kecuali yg bawah sekali tu )

4 insan yang comel:

Anonymous said...

damha...
slmt berkursus di atas gunung ye....
sejuknya mlm2 masa nk tido...he3333

Mama Gee said...

terasa kesejokkkannnnyaaaaaaaa

mama ieqa said...

@Anonymous yeaa.. xsabar lak rasa nk p

mama ieqa said...

@Mama Gee yea la kak... sejuk siot ahahhaa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...