I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Monday, 14 May 2012

Buah hati.....

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl


Salam uols.... 
haiii saya darwish...... kt sebelah saya ni abg saya, danish.....
hari ni kami tolong tok lang kami untuk update blog dia yg x cun ni... hik3... 

kami ni kembar uols... kami comel kan??? kan2??? ngaku cepat!!!! ahahhaa
Uols.... tujuan kami masuk blog tok lang kami ni, kami nak minta semua kawan2 toklang kat blog ni
tolong doakan abang kami... abg danish.....

abang danish dah dekat seminggu dekat NICU Hospital Sultanah Bahiyah....

Sian abang taw.... tetiap hari kena inject, kena ambik darah ngan doktor...
Doktor cakap , paru2 abg danish rosak.... sbb tu doktor tebuk buang air,.... sian abang kami kan....

Uols semua.... tolong ya doakan yang terbaik buat abang kami... Semoga abang Danish cepat2 sihat... x sabar nak main dgn abg danish..... Rinduu abang sangat2...



3 insan yang comel:

ejulz said...

smoga danish cepat sembuh dan jalani hidup sperti kanak2 lain.. amin

damha said...

moga adik danish tabah hadapi dugaan itu dan cepat sihat ye...amin

Mama Gee said...

comelnyaa si kembar ni....
semoga cepat sembuh ya danish comel!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...