I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Thursday, 22 March 2012

nak beletiaq kat sini sat.....

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

Salam bahagia uols....

Dah banyak hari mama kehilangan mood nk hapdet.. adess dh tua2 ni, nak mengarang pon malaih...
So, hari ni mama saja syok2 nak beletiaq sikit kat blog mama ni....

Mama rasa sekarang ni hidup mama agak sedikit kelam kabut.... rasa mcm masa 24 jam yg ada ni nk kena tambah 12 jam lg atau jd 48 jam untuk sehari.. eh... aci x ni... ahahhaa sengal je kan.. 
tapi dlm kelam kabut ni mama rasa mcm eh.... kalo pk2 balik ruginyaa aku sbb baru merasai nikmat kelam kabut nie... ahahhahaa..

eh uols taw x apa motip mama dok beletiaq ni????
ahahhaaa ni pasai hidup baru mama ni la.. kan la ni mama dok sendiri... dok umah sendiri..
jap2 uols tgok kat bwh ni apa perbandingan hdup mama dulu ngan sekarang....

Dulu

Bangun koi 6.30 pagi.... just siapkan diri ngan anak sekolah jerk.....xpyh pk nak masak apa pg ni bagai...
sebab? mak ado..... ahahhahaa

Sekarang

Bangun koi 5.00 pagi... kena siapkan diri, kemas umah sikit2 apa patut... terkejar2 siapkan bekpes 
( kalo hubby ado kek umah lorr ) kalo sendiri nasi bungkus lorr

Dulu

Jarak dr umah mak ke opis 10 min jerk... 

Sekarang

Jarak dr umah ke opis 30 min

Dulu

Boleh kongsi apa citer ngan mak, balik2 trs jew ngadu apa2 ngan mak

Sekarang

tetap ngadu ngan mak kalo ada apo2 tp masa sgt sikit...

Dulu 

Balik keje terus ja buka tudung n makan.....

Sekarang

Ambik ko sambil drive ko pk la nak makan apa, nak masak apa...

dannnn banyak lagii sebenarnya.... tapi bak kata kawan baik mama, za

syiokkk owwwhhhh dok sendiri....
mama memang tabik spring toin2 la kat makcik.... ahahhahaa sebab memang best wlpn sedikit penat.. ahahhaa penat kew?? padahal nk urus diri sendiri ja pon..... ahahhahaa

HIDUP PERLUKAN HIJRAH UNTUK MEMATANGKAN DIRI






2 insan yang comel:

ellynadyra said...

Baru tau ye

damha said...

berdikari utk mengenali tahap penguasaan diri dlm menghadapi satu2 situasi...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...