I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Friday, 2 March 2012

M@in @is...... part 2

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl
Salam uols..... ehhehehee nak wat entry pon kena ado part2 kan adesss....

ok mcm mama janji ni gambar mama masa kat Snow Walk Shah Alam...
2 x mama ke Snow walk dlm masa sebulan... ehehhee hebat x??? opsss jgn salah faham yea uols... 1st time mama pegi... wahhh mmg jakun habis.... maklum laa baru 1st time kan...
Mama pegi pada 20hb Jan.... masa ni p sbb nak survey segala.... sbb mama jd SU2 utk family day 2012... thn ni kena cwgn mama sebagai urusxsetia.... ehehhee so apa ag ambik kesempatan habis2an arrr..

2nd time masa familyday..... 2nd time ni mmg best gilossss sebab???

bersama ngan my luv hubby n anak dara mama....

xmo taip pnjg2 arrr kang borink.... jom la tgok gambaq ala kadar mama ni...



mula2 masuk sejuk itu adalah kurang...


masuk ke dalam sikit ko dah leh la kalo nak rasa mcm ikan yg di bekukan..

memanggg sejuk gilaa hokay uols...





with my love....
anak dara mama bila masuk dlm ni hilang terus ngan BFF dia... 
main segala yg ada dlm snow walk ni....

3 insan yang comel:

izan mama mia said...

snow walk tu kat mana yer..teringin gak nak g...

mama ieqa said...

Izan : snow walk tu kat shah alam sj sis.... sekali ngan i city tu... tp mmg best la kalo bw fmly.... enjoyy

Mama Gee said...

sejokkknyaaaaa........kalo akak kena pakai 2 lapiss baju tu...hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...