I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Friday, 12 August 2011

~ mencari mood!!!!~

Salam bahagia... 
Mood masih kekeyangan melanda.... ehehhehe

Masa mama membelek blog sendiri tadi.. opssss dah banyak hari ghupe2 nya mama x update kan... haisshhh.. apa alasan nak bagi nie.... kwang3....
Tapi minggu ni mama mmg bz sikit.. x sempat nak lepak lama2 pon lam opis... pastu malam2 bila buka jew lappy nak update, huh,,, line beruk mama adalah sedikit lembap!!! bila ngadu ngan hubby kata beruk lembap... dia leh kata,, dah pakai yg murah nak laju2.... sapa nak bg.... tepuk dai sendiri daa.....
betul gak.... 
Mama selalu keje luo dr opis mggu nie.... semoga mggu depan leh lorr lepak2 manja kat opis tu... ermm

Hari ni mama cuti.... pon x leh memanjakan diri di umah.... Mama ke umah kawan mama tadi... Puan Zuhaiza... Mama bawa cik pinky mama ni utk berjumpa doktor... opss maksud mama suami Puan Zuhaiza ni.. doktor lappy.... mama puas ati sgt2 ngan perkhidmatan En. kay run.... Tq ya za n kay run.... dekat setengah hari mama lepak kat umah derang mengaco hari cuti... ehehhehee ampun ya buk  n bapak.... Nak wat camna, hamba ni kan budak baru belajar......

Pada kawan2 area aloq staq n jitra kalo nak dapatkan perkhidmatan berkaitan lappy boleh laa kontek Puan Zuhaiza... nak kenai dia cer sggah blog dia..... http://haizatart.blogspot.com/ okay cer sggah k.....

apapun nanti kalo mood rajin mama singgah, mama akan update blog secara marathon okay.. ahaksss....

2 insan yang comel:

zuhaiza's cheese tart said...

tq buat promosi lak....

mama ieqa said...

ehehhehe betoi apa.... ehehhe tlg kwn2

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...