I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Tuesday, 23 August 2011

Dah nak raya...........

Salam Ramadhan... Salam bahagia uolss...

Ramadan dah hampir nak meninggalkan kita....... dah 23 hari kita berpuasa kan.... rasa sekejap sgt kali ni..

So uolss dah buat persiapan ke untuk berhari raya????

 Mama plak masoh blom buat apa2 persiapan pun......
Raya tahun ni paling lambat mama buat persiapan...
opsss sebenarnya untuk diri mama jew.... Untuk cik hubby mama ngan anak dara mama tu mama dah belikan baju sorang sepasang..... Insyaallah kalo ada rezeki mama nak jew tambahkan sorang sepasang lagiii...

Hari tu sebenarnya mama dah upah buat sepasang baju kurung,,,, tup2 cik hubby nak warna lain lak utk raya kali ni... so mama dah belikan baju melayu idaman kalbu dia tu... cuma baju mama jew lom dapat lagii..

Itu pasai persiapan..... pasai cuti lak camna??? korang dah dapat cuti ke??? mesti yg jauh2 dr kg halaman tu dah tggl jasad jew kan hati msti dah kat kg....

Korang kena turn kg sapa??? cewaaahh mama ni asyik tanya jew kan.. yea lah mama ni kalo org ty nak blik kg bila???? ehehhe tiap2 hari mama kat kg.. tiap2 hari mama jumpa ngan parent mama..... so mmg x dak lew lam diari hidup nak blik kg kan sbb mama mmg kat kg...
kdg2 dulu mama prnh jew berangan, oh nak balik kg!! nak rasa naik bas smbil layanzz laguu sudirman... waahhhh....... tetibeee.... ehehhehee

okay laaa nnt mama merepek lain yea... nak layanzz keje jap,,,, sbb start Jumaat ni mama dah cuti....... so kena arr pulun wat keje kan...


5 insan yang comel:

anisalya said...

selalunya macam tu la kan...
dah siapkan utk anak2 dgn suami baru la siapkan utk diri sendiri...

mamyharraz said...

alhamdulillah tahun ni giliran belah akk :))

so next year baliklah kami ke sabah..sistem giliran sampailah bila2~

syariza09 said...

thn ni turn KL...raya ke2 br blk PS. Jom cari baju raya sama2, akk pon lon aa lg :(

Nur Misnan said...

tahun ini biasa2 jer.. lagipun byk travel
tak menghias rumah sgt..

salam Aidilfitri dear..

mama ieqa said...

Anis - yea sis.... utk anak ngan hubby mesti beli dulu.. kita last minit sikit pn x pew,,,,, selamat hari raya utk anis.......

mamy - wahhhhh best lah yeaaa..... ok lah sis, al ni nak gilir pon umah MIL dekat sesangat.. ehehhehe

Kak AZ - jom laa kak..... ni nak masuk loq staq pon jalan dah jem giloooo.... tatau nak beli kat mana ni....

Nur Misnan - balik kg erk???? Salam Aidilfitri jugak....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...