I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Thursday, 4 August 2011

~Langkawi Giveaway!!!~

Mama teruja jugak nak join giveaway ini wlpn dah di saat terakhir kot nih...... 
jeng...jeng..... 
mana lah tau kan ada rezeki org Kedah kali nie.... ehehhee

Jom kita join reramai jom!!!! masih ada waktu ni dong...


Assalammualaikum

Ingat tak ngan n3 INI....hehehe..setelah dipikir2 keputusan pon telah dibuat.
Apa salahnya kalau buat GA, lagipun kan saya masih lagi dlm mood cuti2 Langkawi.
Kali pertama anjurkan GA, rasa berdebar2 lak...Jom tgk syarat2nya

Syarat-syarat penyertaan:

Jadi follower blog ni  / dah lama dah follow...
Letak banner di atasa di sidebar blog & linkkan ke sini / ok dah siap
Post satu entry bertajuk ~ Langkawi Giveaway ~ / dah buat ni
Tinggalkan link entri korang tu dalam ruangan komen entri ni / done!!!
Tag 2 orang kawan (kalo lebihpun tak per =) / dah tag...

Tarikh Tutup 07.08.2011


Jom kita tgk hadiah pula


Hadiah Utama

~ raya nanti leh guna *___* ~


Hadiah Saguhati

~ tak dpt nk bagi ole2 dr Langkawi sbb bila dh balik baru sedar tak banyak brg yg ku beli, tapi jgn risau hadiah saguhati pon menarik & simple~

Mama nak tag :


4 insan yang comel:

cik tikah said...

all the best mama :)

syariza09 said...

Good Luck :)

mama ieqa said...

cik tikah _ ehehe tqvm.....

kak Az - agak2 ada harapan x??? jeng3...

Prinzcy Syida said...

pizet menang pn x apa, dia rasa sini tahun ni.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...