I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Sunday, 14 August 2011

~Dulu jauh.. sekarang dah dekat!!!!~

Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl


Salam Bahagia buat teman2....

Cer tgok tajuk mama???? apa pndpt kwn2 ttg tajuk tu???
tapi apapun tajuk tu bukan pasai PJJ mama okay... mama tetap PJJ ngan cik abg... tetap seminggu sekali jumpa.....

Mama cuba nak kongsi pasai kejadian yg menyayat ati di bulan yang mulia ini...

Malam Jumaat tu Mak mama dapat 1 msj dr sepupu dia yg tggl kat kg kelahiran mama..
Khabar yang menyedihkan.....

Amuk berang ditegur






DI SINI...Mohd Nor menunjukkan tempat kaki mangsa dibuang suspek.
      
KUALA NERANG: Hanya kerana seekor kucing, seorang warga emas maut manakala isterinya cedera akibat ditetak di kepala oleh anak mereka yang mengalami masalah mental.
  Kejadian amuk itu berlaku di Kampung Pasir Putih, Mukim Tualak di sini ketika keluarga berkenaan sedang bersiap-siap untuk berbuka puasa kira-kira jam 7.15 malam kelmarin.  


Saman Sirun, 60,  yang cedera teruk di kepala dan tangan serta putus  pergelangan kaki kanan mati dalam perjalanan ke hospital manakala isterinya, Hasnah Abdul Majid, 51,   menerima lima jahitan di belakang kepala dan kini dirawat di Hospital Kuala Nerang.


  Menantu mangsa, Mohd Nazrin Zainon, 32, berkata, suspek yang juga abang iparnya berusia 33 tahun  baru pulang dari Jitra selepas membeli pakaian untuk persiapan Aidilfitri sebelum balik ke rumah dalam keadaan tergesa-gesa dengan menaiki  Proton Iswara.
   “Selepas balik dia terus mengejar kucing yang berkeliaran  dalam rumah dan pada masa sama ternampak dia memarahi anak-anaknya kerana membuat bising. -HM-






Mama rasa ramai yang dah tau pasai citer ni kan... erm... mama tumpang sedih sbb kejadian ni berlaku dekat sangat ngan tempat mama.. walaupun mama x kenal sangat ngan mangsa... tapi mak mama kenal.... mama tggalkan kg tu masa umo 7 thn so.. skrg lak jarang2 balik.... mmg x kenal sgt la... kalo dulu mama cuma dgr citer ni di luar dr kg halaman, luar dr negeri Kedah ni.... tapi sekarang ermmm dah dekat tu...... apapun, Al Fatihah untuk mangsa.....





3 insan yang comel:

Mohamadazhan.com said...

salam,

memang menakutkan juga berita tu...negeri saya juga tu

syariza09 said...

al fatihah...sib baik ank tu dh kena tangkap.

al..font tu terkecik yer..puas kau luaskan bj mata ni...hehehe

mama ieqa said...

Mohamad azhan - owh asal kedah jugak ka

Kak az - huhuhuuhu tatau la kak puas edit camtu gak...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...