I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Sunday, 12 August 2012

Raya yang ala kadar...

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

Salam bahagia uols....
Mama kembali dengan n3 cerita pasai raya.. ahhaha sebelum ni mama x berani nak cakap apa2 pasai persiapan raya sebab mmg zero.... ok bila dah ada isi.. meh la kita kongsi2 cerita ya...

Mama memang susah hati sblm ni sebab banyak masalah yang melanda dalam hidup #jiwakacoxberenti...
tapi Alhamdulillah rezeki Allah swt itu ada di mana2 kan... cuma kita perlu usaha, sabar dan tawakkal...

Setakat n3 ni mama taip, persiapan mama dah hampir sempurna...
# baju anak dara dah beli
#baju untuk mak dah beli
#baju mama pon dah beli
#kuih raya dah sangat banyak....

yang blom lagi :
#baju cik abg
#baju utk abah
#kasut mama & mak...

ok yang lain2 tu mama xnak pk.. yg mana leh guna, gunakan jew..

ni lew gambaq baju raya anak dara mama tu....
teruja sgt dia ngan warna ijo tu hbs sekali ngan mama dipaksa guna warna tu ehehhee...
apa2 ja lah anak oi...

ni kuih muih tradisional untuk mak...



Minggu lepas, mama ada Majlis Berbuka Puasa bersama Peserta Azamtani di Institut Pengurusan Peladang Sungai Petani....
Majlis yg sempoi tapi sempurna pada mama...ehehhe


ini lah family mama kt opis yg sgt best.... sayang uols..

mama + mama aya....
yang sangat cute dan baik hati....

motip mama kata mama aya sgt baik ati????

ahahhahaaa ni hah sebabnya...


 buah tangan untuk mama dr mama aya (wakil majikan )
untuk mama sebagai cenderahati buat MC katanya..
Tq ya mama aya....
sayang mama ketat2....mmmuuaahhhh....


HATI AKAN TENANG BILA KITA MEREDHAI APA YANG TERJADI

3 insan yang comel:

Aleyn said...

Tema I raya ni pun ijau gak,....untuk raya kedua...

mama ieqa said...

@Aleyn wah mesti byk pasangkan baju raya awak....ehhehe

Mama Gee said...

Wah..bukan main gelemr baju raya anak dara al ya... :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...