I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Sunday, 20 November 2011

Hasil ROMANTIKA..................

Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

ehem2....betulkan suara n jari jemari sebelum memulakan sesi  beromantika  mama hari ni uols... 
eh..eh... romantika apa lak tu kan....





ni hah, saja mama nak share kan kat sini xtvt mama minggu lepas...
Mama sebenarnya tengah bz untuk uruskan Majlis 'Family Day' untuk pekerja2 kat Bahagian mama ni hah...
so bila dah di tugaskan untuk menguruskannya maka, apa lagi...

2 in 1 la mama buat keje.. tau napa 2 in 1????

Romantika ni kan tempat deting opsss.. deting lak, tempat brg2 english style kan.. adoyaiiii mama rasa cam nak mnta kat auntie tu nak tdor kat kedai tu..... kah..kah... sengal tahap gabanzz ja kan..
sumpah uols.. memang tenang gila dok lam kedai tu...

tapi sayang x leh nak gdiks2 snap gambo bagai hokay kat situ.... prust mak noks.....
uwaa...

so ni jerk laa yg leh mama snapkan pon.. janji ado.. x gitu uols... ekekkee


hasil rembatan petang itu...



shhh.. uolss diam2 tau.. ini antara adiah tu... ehehhe


tggal 60% keje2 yg tggal untuk di settlekan....

mama ada banyak sangat program untuk Nov & Dis ni... 

0 insan yang comel:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...