I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Thursday, 17 November 2011

~Follower ke 100~

Salam Bahagia........
 waktu mama taip entry ni follower mama baru 99 orang.. 
okay siapa follower bertuah mama yang ke 100????

Siapa yang masuk n klik jd follower mama yang ke 100 sila tggalkan jejak anda untuk dapatkan sedikit hadiah yg sangat tak seberapa daripada mama ya!!!!!

harap maklum!!!!

6 insan yang comel:

Mama Gee said...

ooooooooo follower ke 100 br nk bg adiah yaa...hehee

pizet said...

aku nak unfollow la pastu follow blk..nak hadiah punya pasal...aci dak

mama ieqa said...

Akak - ahahhaaa saja arr nak tgok ada x yg ke seratus tu..

Adik,... oitss mana aci ang.....ahahhahaa

Ila said...

hehehe...ila ke 100 :)

>>http://azilamohamed.blogspot.com

mama ieqa said...

Azila - tahniah ya dik.... akak nak bg topup.. so tlg bagitau adik guna maxis or celcom..... sori ya buat adik tertunggu2.... sbb line kat umah adalah sangat teruk....

ila said...

Terima kasih akak...ila guna maxis...

Jemputlah datang dan komen blog ila >> http://azilamohamed.blogspot.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...