I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Tuesday, 27 September 2011

Rindu nak berblog...

Salam bahagia..... salam sejahtera...

Lama sangat mama rasa mama tak berceloteh kat blog naif mama ni....
Bulan September adalah bulan yang sangat sibuk mama rasa... sebab, br hari ni mama leh rehat2 sikit kat opis...(wlpn keje masih bertimbun menanti).
Itu mama, kawan2 mama kat HQ masih bertungkus lumus menyiapkan keja2....

Bulan ni, kami ( mama dan semua staff PPNK ) ada mcm2 majlis besar yang perlu di uruskan...Nasib mama agak baik kot sbb mama di cawangan... Itupun tetap bizi tahap mentibang taw!!!

Antara majlis yang di uruskan PPN ialah HPPNK, Mesyuarat Agong, KIK ( KUMP. RODA PPNK ), Majlis Pembahagian Keuntungan dan mcm2 lagi lorr.... Mama cuma terlibat lam Group Ikrar utk HPPNK, bertugas utk Mesyuarat Agong ngan tukang makan ms @ Sri Malaysia tu jew... ehehhehe

ishh bila senarai mcm ni rs cam elehhh sikit jew kan tugas, itu pon merungut kamoo mama....
Apapun, mama tetap puji kwn2 mama semua sbb derang mmg da best.. mama rasa mama xkan dpt pengalaman lebih indah dr bersama mereka time bekerja...

Wlpn kena smash ngan boss, kami tetap leh bergelak ketawa sambil bekerja
 ( lam ati msg2 tatau la camna kan)ehehhee
pengalaman bekerja hingga 4, 5 pagi pastu smbg pulak slps sejam tdor....
Anim, Ina, Za, Ct & lain2 along sayang korang.. korang mmg best!!!!
Ingat la kenangan tdo ats kotak lam bilik operasi.... ahahhaaa mmg x leh lupa....

Untuk Group KIK PPNK, Tahniah sebab berusaha keras n dapat Perak utk KIK Kebangsaan.... korang mmg terbaik!!!! berbaloi lah seminggu lebih x hirau makan minum dan tidur x tentu hala...

ok lah mama nak rest jap, nak layan mata..... lagipun cik abg kat umah sekarang.. ehehhehee

Ok uolss.. nanti mama rajin mama upload gambaq2 semua majlis yang mama terlibat hr tu..


2 insan yang comel:

~izan~ said...

wah sibuknya dia...tp ada jugak sms kak zue,dia pun sibuk sgt merata2...

selamat berehat!~

mama ieqa said...

kak izan - ya bz la kak... tp kak zue lagii la sbb dia terlibat ngan KIK PPN Kedah... ke peringkat kebangsaan mmg bz laa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...