I made this widget at MyFlashFetish.com.

Orang2 yang sangat cun!!!!! TQ sudi follow mama

Tuesday, 19 June 2012

Tersenyumlah wahai hati yang bersedih............

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

Salam bahagia uols....
Dah lama mama x jengah opss bukan x jengah cuma x hapdet ja cerita ceriti kat blog mama ni...
Ntah la apa yang mama sibukkan sampai hilang hbs idea2 untuk menaip kat sini...
ehehhee... Mama dpt 1 bedeo dr youtube yg di tag oleh kakak kesayangan mama mamagee
sgt syahdu mama tgok bedeo ni... sbb ayat2 dia sgt menyentuh sanubari mama....

cer tengok.... best sangat pada mama.. tq my sis.... luv u....


HANYA HATI MAMPU MENANGIS KERANA AIRMATA SUDAH KERING MENGALIR 

3 insan yang comel:

Mama Gee said...

keringkanlah air mata di pipi dan di hatimu...binalah kecekalan dan kekuatan dr air mata itu....lalikan hati dgn kesusahan dan ujian....kebalkan perasaan dgn gundah dan kesedihan....bangkitlah dr kegagalan...

mama ieqa said...

@Mama Gee ya kak.. maceh yaa.. sayang akak

Hanis Azla said...

alamak.. tak boleh nak view pulak video tu.. anyway, semoga kesedihan yg kita semua rasai tidak berpanjangan hendaknya.. insyaAllah.. Take care ye..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...